Verzenden en retourneren

Leveren

Ons doel is om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Rekening houden met het eventueel vers mengen van de producten zal dit 1-3 dagen duren na de ontvangst van uw bestelling. In geval van onvoorziene omstandigheden kan het langer duren dan het voorgestelde tijdsbestek. Verzending gebeurt via PostNL of DHL.

Retourneren en restitutie

MOKY Bird streeft er uiteraard naar om altijd producten van hoge kwaliteit te leveren. Maar als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met de aankoop, zullen we u graag terugbetalen voor alle producten die aan ons worden geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt en ongeopend zijn. Tevens moet het artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen.

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die aan ons worden geretourneerd die tijdens het transport verloren zijn gegaan. We raden u aan de goederen aangetekend te verzenden. Bewaar het bewijs van verzending. Dan kunnen deze opgevraagd worden als de goederen niet worden terug ontvangen.

Houd er rekening mee dat we vanwege EU-hygiënevoorschriften geen restitutie, vervanging of omruiling kunnen bieden voor artikelen die in niet-verkoopbare staat worden geretourneerd.

Stuur een mail om aan te geven dat u een product wilt retourneren. Geef altijd een reden aan van uw retour.
Stuur het artikel niet terug voordat u een goedkeuringsmail met instructies hebt ontvangen.
U bent verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van het artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.

Restituties

Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen.

Als de retourzending is goedgekeurd, wordt deze verwerkt. Binnen een bepaald aantal dagen wordt automatisch een tegoed op de oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Actie artikelen

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen uitverkoop of actie artikelen niet worden terugbetaald.